• 1404/08/19 - 09:15
  • - تعداد بازدید: 59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برداشت ذرت از ۲۳۰۰ هکتار از مزارع قم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قم گفت: برداشت ذرت علوفه ای از 2 هزار و 300 هکتار از زمین‌های زیر کشت این محصول در استان آغاز شده است که پیش بینی می‌شود ۱۲۰ هزار تن از این محصول برداشت شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قم گفت: برداشت ذرت علوفه ای از زمین های زیر کشت این محصول در استان آغاز شده است. ناصر ذلقی با اشاره به پیش بینی برداشت ۴۰ تا ۴۵ تن ذرت علوفه‌ای در هر هکتار گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان امسال زیر کشت ذرت علوفه‌ای رفته که پیش بینی می‌شود ۱۲۰ هزار تن از این محصول برداشت شود.

وی با تأکید بر کمبود منابع آبی افزود: رقم ۷۰۴ و سیمون از ارقامی هستند که علاوه بر زود بازدهی محصول، مصرف آب کمتری دارند.

ذلقی با اشاره به شرایط کم آبی کشور و استان به مزایای آبیاری تیپ پرداخت و گفت: کشاورزان با رعایت اصول فنی و بهره‌گیری از روش‌های نوین آبیاری، می‌توانند تا ۴۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان قم
  • کد خبر : 229414
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم محمدعلی مریزاد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم محمدعلی مریزاد